Carrefour Μαρινόπουλος Carrefour Express Μαρινόπουλος Express Smile Markets OK Markets
carrefour

Μάρκες Προϊόντων

Τα Προϊόντα μάρκας Carrefour είναι ποιοτικά προϊόντα όλων των κατηγοριών που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες και επιθυμίες των καταναλωτών με την καλύτερη τιμή. Επενδύονται με όλη την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια που παρέχει το σήμα Carrefour με στόχο να κάνουν την καθημερινότητα των καταναλωτών πιο ευχάριστη.

 

Σήμερα, σκεφτόμαστε τις ανάγκες σας περισσότερο από ποτέ. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο δημιουργήσαμε Τη νέα σειρά προϊόντων Carrefour Discount που συνδυάζουν τις πραγματικά χαμηλές τιμές με τις ανάγκες κάθε μέρας.
Με τα προϊόντα Carrefour Discount μπορείτε να περιορίσετε τις καθημερινές σας δαπάνες, χωρίς να κάνετε κανένα συμβιβασμό στο θέμα της ποιότητας.
Η σειρά Carrefour Discount περιλαμβάνει 140 κωδικούς προϊόντων:

  • 80% προϊόντα παντοπωλείου: τρόφιμα, κατεψυγμένα, ποτά, αναψυκτικά…
  • 20% καλλυντικά, απορρυπαντικά και είδη για το σπίτι: μικρές ηλεκτρικές συσκευές, προϊόντα οικιακής χρήσης, χαρτομάντηλα, πάνες, υγρά μαντηλάκια, σαμπουάν…

 

   

Σήμερα η Μαρινόπουλος ΑΕ πουλά πάνω από 2.000 προϊόντα που είναι αποκλειστικά, πρωτοποριακά, με σταθερή και ελεγχόμενη ποιότητα, καθώς και με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής. Για να ικανοποιήσουμε τις νέες καταναλωτικές συνήθειες δημιουργήσαμε τις εξής ειδικές κατηγορίες προϊόντων:

  • Βασικά προϊόντα
  • Πρωτοποριακά προϊόντα
  • Καλλυντικά προϊόντα
  • Εξειδικευμένα προϊόντα (επιλεγμένα, διαιτητικά, οικολογικά, διαιτητικά, παραδοσιακά και βιολογικά)
    Τα Carrefour Baby σχεδιάστηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες επιτροπής παιδιάτρων και βοηθούν στην σωστή  και ασφαλή ανάπτυξη του μωρού σας.
    Τα προϊόντα της γκάμας αυτής προέρχονται από την βιολογική γεωργία. Επιθεωρούνται  και εγκρίνονται από τους οργανισμούς πιστοποίησης Ecocert (Γαλλία) και ΔΗΩ (Ελλάδα).
    Είναι προϊόντα υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων και συνδυάζουν την καινοτομία και την παράδοση. Ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους γεύση και ποιότητα.
    Τα Eco Planete εφαρμόζουν τα οικολογικά πρότυπα σεβόμενα το περιβάλλον και είναι πιστοποιημένα με το οικολογικό σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    Τα προϊόντα Carrefour Kids αναπτύσσονται με ιδιαίτερη προσοχή για να συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξη και φροντίδα του παιδιού σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις τους.
    Tα προϊόντα της σειράς αυτής ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις διατροφής με μειωμένες θερμίδες διατηρώντας την ευχάριστη γεύση τους.
    Η Carrefour δημιούργησε πρώτη το 1991 την μάρκα Les Cosmetiques με προϊόντα περιποίησης και φροντίδας για το πρόσωπο και το σώμα, απευθυνόμενα σε γυναίκες και άντρες.
Σήμερα τα προϊόντα Les Cosmetiques εξελίχθηκαν και περιλαμβάνουν πάνω από 100 είδη: αντηλιακά, καλλυντικά, είδη περιποίησης μαλλιών, βαφές, αφρόλουτρα κλπ. Όλα αναπτύσσονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους της κοσμετολογίας, είναι δερματολογικά ελεγμένα και υφίστανται σε πολύ αυστηρούς ελέγχους από τις πρώτες ύλες  έως τα τελικά προϊόντα.
  Η Reflet De France αποτελεί μία σειρά προϊόντων που δημιουργήθηκαν το 1996 και που ακολουθούν τις γαστρονομικές παραδόσεις των αυθεντικών γαλλικών συνταγών από διάφορες περιοχές της Γαλλίας, γνωστές σε όλο τον κόσμο.
    Τα προϊόντα "Ποιοτική Oδός" είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα στον Όμιλο Μαρινόπουλος και επιλεγμένους παραγωγούς, οι οποίοι δεσμεύονται να τηρήσουν αυστηρά και να ακολουθήσουν πιστά το "βιβλίο συγγραφής" του ομίλου Μαρινόπουλος. Σκοπός της συνεργασίας είναι να αναπτύξουν από κοινού και να προσφέρουν στους πελάτες προϊόντα υγιεινά, γνήσια και ασφαλή....μάθετε περισσότερα.
   

Από το 1982 τα είδη ένδυσης και υπόδησης της Carrefour προσφέρουν συλλογές με έμφαση στην ποιότητα. Η σειρά αυτή των ειδών περιλαμβάνει λευκά είδη, αξεσουάρ, βρεφικά και παιδικά ρούχα, σύγχρονες γραμμές ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων καθώς και υποδημάτων για όλες τις ηλικίες. Η συλλογή ΤΕΧ προσφέρει στους πελάτες μας είδη υψηλής ποιότητας σε ελκυστικές τιμές. Οι τεχνικές προδιαγραφές για τα είδη αυτά συμφωνούνται από σχεδιαστές και εγκρίνονται από το τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας της εταιρείας Carrefour.

    Carrefour Home και TopLife: Επιπλέον η Μαρινόπουλος ΑΕ εμπορεύεται πάνω από 5.000 προϊόντα στην κατηγορία των μη τροφίμων κάτω από την ομπρέλα των προϊόντων ίδιας μάρκας: Προϊόντα οικιακού εξοπλισμού, όργανα γυμναστικής, είδη ταξιδίου, σχολικά είδη, ηλεκτρικά εργαλεία, εργαλεία κήπου, είδη αυτοκινήτου κλπ. Εξωτερικά εργαστήρια πραγματοποιούν ποιοτικούς ελέγχους σε διάφορα στάδια της παραγωγής, διασφαλίζοντας έτσι ότι παράγονται σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκά αλλά και τις δικές μας προδιαγραφές.
     

 


Verisign Verified